Hoppa till innehållet

Hotell

Ett hotell med longstay och 4 dubbelrum. Wifi finns på samtliga rum och hotellgästerna har fri tillgång till bastu. Varje rum har en tv, ett skrivbord och ett eget badrum med dusch.

 

Longstay i Boden

Välkommen till Boden Business Park, den optimala platsen för företagare och deras anställda som söker ett långvarigt och bekvämt boende mitt i hjärtat av Boden.

Våra hotellrum
Vi är stolta över att erbjuda 18 enkelrum som är skräddarsydda för våra longstay kunder och som kommer att ge dig en riktigt bra upplevelse under din tid här. Våra enkla och fräscha rum är utrustade med allt du behöver för en trevlig vistelse – en bekväm enkelsäng, TV, snabbt wifi och ett eget badrum med dusch.

Bekvämligheter
Med egen hotellentré och generöst med parkeringsutrymme direkt utanför, gör vi det enkelt för dig att komma och gå som du behagar. Vi erbjuder också gemensam tvättstuga, och tar hand om städningen samt bytet av sänglinne och handdukar en gång i veckan.

Som en extra förmån har du tillgång till Bodens kanske fräschaste gym precis intill hotellet. Efter träningen kan du koppla av i vår bastu. Vi strävar efter att göra din vistelse så angenäm som möjligt, både när det gäller boende och välbefinnande. För att göra din tid hos oss ännu mer bekväm, erbjuder vi möjligheten att ordna frukost, lunch för take-away och färdigpaketerad middag om du önskar. Vi skapar en miljö där du kan fokusera på ditt företagande medan vi tar hand om detaljerna kring ditt boende.

Besök oss
Boden Business Park är platsen där det händer, och vi inbjuder dig att besöka oss och uppleva själv. Vårt team ser fram emot att inte bara visa dig våra rum utan även den inspirerande miljön på Parken. Ta steget in i en värld av komfort, bekvämlighet och företagaranda - här är platsen att vara!

Boende i Boden

Hotell med dubbelrum

Ett hotell med longstay och 4 dubbelrum. Wifi finns på samtliga rum och hotellgästerna har fri tillgång till bastu. Varje rum har en tv, ett skrivbord och ett eget badrum med dusch.

Till centrala Boden är det 9 km, till centrala Luleå är det 30 km. Sävast golfbana ligger bara 500 meter bort och erbjuder 24-timmars golf på sommaren. Efter en lång golfrunda är det skönt att kunna varva ner med en bastu och en skön säng.

Kall kontinental frukost serveras i lobbyn 07.00-09.00. Restaurangen har öppet för lunchservering vardagar 11.00-13.30 samt kvällar vid förbeställning för större sällskap.

Receptionen är bemannad måndag-fredag 08.00-16.00. Övrig tid finns möjlighet till självincheckning.

Boende med golfpaket

Fem minuters promenad från hotellet till golfbanan

En greenfee (heldag), del i dubbelrum och frukost 995 kr p/p.

Enkelrumstillägg 250 kr p/p natt.

Vid spel under flera dagar kan plats av golfutrustning tillhandahållas i klubbhuset.

Bokning: booking@torgethospitality.se 
Telefon: 0921-75 550

By Formsmedjan. Powered by Yago