Hoppa till innehållet

Teambuilding & aktiviteter

Ta er konferensupplevelse till nya höjder med en av våra väl utvalda aktiviteter. Vi skräddarsyr er upplevelse efter era behov, och ser till att konferensen blir så bra som möjligt.

Masterchef-utmaningen

Ta företagsaktivitetsdag till en kulinarisk nivå med vår spännande Masterchef-utmaning! Ge ditt team en upplevelse de sent kommer att glömma.

Så här går det till
I Masterchef-utmaningen kommer ert team att tävla mot varandra i lag, skapande av en magisk råvarutorg med en hemlig huvudråvara. Fantasin och samarbete kommer vara nyckeln till framgång!

Varje lag får 75 minuter att laga en sensationell varmrätt och en extra portion för våra kräsna domare. Stressnivån kommer att stiga, men vi lovar en upplevelse som kommer att fördjupa samarbete och kreativitet.

Varje lag utser en köksmästare som kommer att leda laget genom utmaningen. Vi finns här för att stötta med råd och tips, men det är upp till er att rocka köket!

Låt musiken spela och kreativiteten flöda! Masterchef-utmaningen är inte bara en tävling, det är en fest i köket där ni kommer att skapa smakfulla minnen.

Varför välja vår Masterchef-utmaning?

  • Stärker teamets samarbete
  • Främjar kreativitet och snabbt beslutsfattande
  • Ger en paus från det vanliga och främjar teamandan

Svettiga utmaningar och avkopplande yoga

Ta din teambuilding till nya höjder med anpassade gympass och avslappnande yogasessioner, arrangerade i samarbete med Hermelinen Företagshälsovård. Vi lovar inga tårar, men definitivt en dos av positiv energi och svettiga leenden.

Välj mellan
Gympass med eller utan personlig tränare:
Oavsett om ditt team är gymrävar eller nybörjare, kan vi anpassa gympassen för att passa alla. Välj att ha med en personlig tränare för att ge extra motivation och skräddarsydda träningstips.

Yogapass för avslappning och styrka:
Ge ditt team en paus från vardagens stress med avkopplande yogasessioner. Främja flexibilitet, styrka och mental klarhet för att optimera arbetsprestationen.

Roliga utmaningar för teamet:
Injicera lite lekfullhet i er teambuilding med roliga och interaktiva utmaningar. Samarbete och gemenskap står i fokus när ni övervinner hinder och skapar minnen tillsammans.

Inga tårar, bara svett och skratt!
Vi tror på att skapa en positiv och stärkande atmosfär. Våra träningspass är utformade för att utmana och samtidigt främja teamandan – allt med en dos av skratt och svett!

Varför välja våra träningsupplevelser?
- Anpassade pass för alla fitnessnivåer
- Erfarna tränare och instruktörer
- Främjar hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen
- Bygger starka teamrelationer

Torgets 5-kamp

Vi har den ultimata 5-kampen på Torget som kommer att kasta er in i en värld av skratt och samarbete! Dela upp ert team i lag om 4-6 personer och gör er redo för en oförglömlig dag!

Så här går det till
Vispa maräng: Snabbhet och precision är nyckeln när ni tävlar i marängvispning. Skapa det perfekta fluffiga molnet och vinn över dina motståndare!

Blindprovning av smaker: Använd era sinnen när ni tar er an vår blindprovning. Kan ni identifiera de hemliga smakerna och överraska juryn?

Krydd- och dryckestest: Ert smakminne kommer att testas när ni matchar kryddor och till exempel vin eller öl. En gastronomisk utmaning som tar era smaklökar på äventyr.

Styckningsdetaljer på nötkreatur: Märk ut var de olika styckningsdetaljerna sitter på ett nötkreatur. En klurig utmaning som testar er kunskap om kött.

Gissa vikten: Ha koll på era gissningsfärdigheter när ni försöker avgöra om det är 125 gram eller 225 gram. En vikttävling som kräver precision och snabbt tänkande.

 

Middag inkluderat – dryck tillgängligt hela tiden!

Efter den spännande 5-kampen får ni belöna er med en välförtjänt middag. Drycker finns givetvis tillgängliga under hela er aktivitet för att hålla energin uppe och stämningen på topp!

By Formsmedjan. Powered by Yago