Hoppa till innehållet

Konferens

På Boden Business Park

Upplev framtidens möten

Upplev innovativa möten – från små arbetsmöten till stora konferenser för upp till 250 personer, med flexibla utrymmen och en inspirerande miljö för affärsutveckling. Kontakta oss och ta steget mot framtidens möten!

Varför välja oss?

Moderna Konferenslokaler
Stig in i våra toppmoderna konferenslokaler som är utrustade med den allra senaste tekniken. Här möts bekvämlighet och funktionalitet för att säkerställa att ditt möte blir en framgång.

Hållbarhetsfokus
Vi tar ansvar för vår planet. Vårt hållbarhetsfokus innebär miljövänliga alternativ, från återvunna material till certifierade produkter. Var med och forma en grönare framtid med varje konferens hos oss.

Central Belägen
Vi är strategiskt placerade mitt emellan Luleå och Boden, vilket gör oss till det självklara valet för företag som vill samlas på en lättillgänglig och central plats. Spar tid och energi med vår idealiska belägenhet.

Vi värnar om gastronomi med en passion som genomsyrar varje rätt vi serverar
Hos oss är det inte bara mat, det är en kulinarisk upplevelse där varje smak är noggrant utvald och varje måltid tillagas med kärlek. Vi tar stolthet i att leverera det allra bästa oavsett tillfälle. Har du specifika önskemål eller funderingar? Oroa dig inte, vi är här för att göra din gastronomiska vision till verklighet. Varje måltid är en möjlighet att skapa minnesvärda ögonblick.

Ditt framtida möte börjar här
Välj Boden Business Park för ditt nästa möte och låt oss tillsammans skapa en framtid där varje konferens blir en inspirerande och banbrytande upplevelse. Kontakta oss nu för att boka och upplev skillnaden!

Maximera konferensen

Miljövänliga möten på Torget hotell & konferens

Vi är stolta över att erbjuda en konferensupplevelse där hållbarhet står i fokus. Varje detalj i våra konferenslokaler är noga utvald för att minska vår påverkan på miljön.

  • Konferenspennor tillverkade av återvunnen plast från PET-flaskor, för en cirkulär och hållbar lösning.
  • Konferensblock EU Eco-label-märkta för att säkerställa högsta miljöstandard och ansvarig skogsbruk.
  • White-board-pennor Begreen-certifierade för att minska koldioxidavtrycket och främja ansvarsfull produktion.
  • Blädderblockspapper Svanen-märkt för att garantera miljövänlig produktion och minimal påverkan på naturen.
  • Sopsortering - tar aktivt ansvar genom att sortera soporna i efterhand för att säkerställa korrekt hantering och återvinning.
  • Konferensgodis - plasten är certifierad enligt ISO 14001, vilket betyder att den uppfyller höga standarder för miljöledningssystem.
  • Vatten - vi serverar husets eget kranvatten i diskbara glas, vilket minskar användningen av engångsflaskor och främjar en hållbar vattenanvändning.
  • Välj Torget Hospitality för dina möten och bidra till en grönare framtid samtidigt som du upplever högkvalitativa och inspirerande konferenser. Boka nu och låt din nästa konferens vara både meningsfull och miljövänlig!"
Flexibla lokaler

Vi erbjuder flexibel möblering i de flesta av våra lokaler, skräddarsydd efter dina önskemål och behov. Oavsett om det är en mindre arbetsgrupp eller en större konferens, skapar vi den perfekta mötesmiljön för dig. Kontakta oss för att skapa ett mötesutrymme som passar just dig!

Gastronomiska upplevelser

Förmiddagsfika
Starta dagen med vår förmiddagsfika, där hembakt bröd och ett utsökt urval av pålägg möter dig. Varje tugga är en smakfull början på en fantastisk dag.

Dagens Lunch
Njut av vår dagens lunch komplett med sallad, smör, och färskt bröd. En måltid som inte bara stillar hungern utan också lockar fram leenden. Runda av med en kopp kaffe för den perfekta avslutningen på din lunchupplevelse.

Eftermiddagsfika
Mellanmålet du längtat efter! Vår eftermiddagsfika bjuder på hembakt sötsak som ger en extra kick till din eftermiddag. En söt avslutning på arbetsdagen eller en perfekt paus för att ladda om.

Vår målsättning är att skapa en matupplevelse som inte bara tillfredsställer dina smaklökar utan också skapar en känsla av hemtrevnad och glädje. Välkommen till en plats där varje måltid är en liten fest!

Halvdagskonferens

Halvdagskonferens

Vill du fokusera på det väsentliga? Välj vår halvdagskonferens! Från 435 kr per person.
Heldagskonferens

Heldagskonferens

Upptäck den kompletta konferensupplevelsen från 495 kr per person.

Molnet

14 personer

Skogen

24 personer

 

Berget

32 personer

Salongen

40 personer skolsittning, 60 biosittning

Ljusgården

100 personer skolsittning, 150 biosittning

Älven

125 personer biosittning, 95 personer skolsittning

Biosalogen

34 personer
By Formsmedjan. Powered by Yago