Hoppa till innehållet

Jobba hos oss på Torget

Serveringspersonal till Torget, Boden Business Park i Sävast

Är du på jakt efter nya utmaningar? Kanske på en plats där möten, mat och möjligheter är en del av huvudingrediensen? Och på ett företag där du kan vara med och utveckla och inspirera? Vi på Torget söker nu serveringspersonal som vill vara en del av vårt team.

Vi är Torget

Torget är stället där mat, människor och möjligheter möts. Vi bedriver restaurangverksamhet i kärnan av Boden Business Park, där miljön andas idéer, innovation och utveckling – något som även speglas i vår matfilosofi. Vi lägger stort fokus på hög kvalitét och service, och har en stolthet i att laga mat från grunden med svenska och fräscha råvaror.

Om tjänsten

Vi söker nu serveringspersonal - gärna med viss erfarenhet av restaurangbranschen. Kunderna är företrädesvis konferensgrupper och utländska gäster men även bröllop, fester och närboende.

Vi är en del av Sörbyn Turism och Konferens, och samarbetar med våra systeranläggningar Sörbyn Lodge och Golfrestaurangen.

Arbetstid:

Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Varierande arbetstider beroende på säsong och beläggning. Viss tid mycket arbete, viss tid möjlighet till ledighet.

Vem är du?

Vi söker dig som har viss erfarenhet av restaurangbranschen. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. På en arbetsplats vill du gärna vara med och utveckla och ser det som en möjlighet att få jobba i en internationell miljö med en bred variation av gäster. Stor vikt läggs på din personlighet! B-körkort är meriterande.

Anställningsform: Tillsvidare | Anställningens omfattning: Visstid | Tillträde: Enligt överenskommelse – intervjuer sker löpande | Lediga befattningar: 1 | Ort: Sävast |

Frågor och ansökan:

Lina Lundqvist, verksamhetsansvarig Torget Hospitality

lina@torgethospitality.se | 070-399 91 30

By Formsmedjan. Powered by Yago